EL BON DOCTOR

 

Anton Txèkhov (Rússia, 1860) va viure professionalment de l'exercici de la medicina, però la seva passió va ser escriure. L'univers txekhovià és poblat d'individus que busquen la llibertat, que aspiren a aconseguir que les seves vides millorin. Txèkhov sap que ni la vida ni les persones són fetes d'una sola peça i això és el que es respira en tota la seva obra, la constant contradicció que representa viure. 

Neil Simon (Nova York, 1927), un altre apassionat de l’escriptura que sí que ha pogut viure’n, va fer aquesta adaptació de contes de Txèkhov posant l’escriptor rus en primera persona. D’aquesta manera pot exterioritzar els seus propis pensaments, els d’un creador a la recerca del tema, de la inspiració. Com que tots dos són grans coneixedors de la condició humana, tota la comèdia respira veritat.

Amalgama Teatre estrena el seu tercer muntatge. Presentem uns quants contes i farses que ens anaven molt bé per aconseguir el nostre doble objectiu: divertir-nos mentre els preparàvem, i divertir-vos avui, que us els ensenyem. El primer objectiu està més que superat, esperem poder dir el mateix del segon.​


Miquel Agell
Director

ImatgesFitxa artisticaCrea tu propia página web con Webador