KISS ME KATE

 

Teatre dintre del teatre
Kiss me, Kate, és el que anomenem una perfecte obra de rellotgeria teatral. En ella hi conflueixen diverses històries i totes tenen l’embranzida de les millors comèdies de Shakespeare.  Frederic C. Graham és un egocèntric actor i director teatral que desespera per a tenir un èxit comercial. Pensa que muntant “L’amansiment de la fúria”, de Shakespeare, se’n pot sortir, i per això contracta a Lilli Vanessi, la seva ex-dona, que després de tastar la fama de hollywood també malda per perpetuar-se com a estrella.  Tots dos han refet les seves vides, però les ferides provocades per la separació, encara no estan ben guarides.
L’atzar, els malentesos i els embolics se succeixen en una trama que passa entre bambolines, però que trascendeix també a l’escenari. Els personatges que interpreten a la comèdia shakesperiana es confonen totalment amb ells mateixos, fins que no arribem a diferenciar-los. Però és precisament la força d’aquests personatges, la que finalment fa cristalitzar la situació.
Amalgama Teatre, torna a muntar un musical després de l’experiència de “urinetown”.  Hem fet un treball molt dur, amb moltes hores invertides, i n’hem après molt pel camí.  Les cançons de Cole Porter, un dels grans del musical amercà,  són un al·licient que esperem que disfruteu tant com nosaltres mateixos. 

 

Mercè Vallejo

ImatgesFitxa artisticaCrea tu propia página web con Webador