ZEUS N'HI DO !!

 

L’obra que presentem avui pretén fer-vos conèixer un text tan il·lustre i complex com la Ilíada, més una bona part de la mitologia grega, en menys de dues hores.

Veureu Zeus i els  altres déus desfilant per la catifa vermella; la Creació de la Humanitat subcontractada a uns sapastres; Pandora i l’Home en una convivència molt precària per un regal de noces malintencionat; us mostrarem històries d’amor sublims reduïdes a un programa de teleporqueria; us farem passar les tragèdies més commovedores per una narració esportiva; hi haurà deesses frívoles condemnant els homes a la discòrdia per un conflicte de barra de bar... Si fins ara tot això us ha semblat absurd, prepareu-vos: Paris fuig a Troia amb Helena d’Esparta, i per culpa d’aquesta nimietat grecs i troians s’enreden en una batussa de deu anys, liderats per un Agamèmnon ferotge i descerebrat, un Aquil·les aviciat que es tanca a la tenda a beure i escoltar música; un Odisseu la intel·ligència preclara del qual ofendrà els déus; un Oracle despistat que fa més nosa que servei... I soldats grecs i troians fent de joguines dels déus... En definitiva, què pot sortir malament?

I, és clar, com que els d’Amalgama som els que som, ens haurem de multiplicar exponencialment per encabir-nos en la pell de tots els personatges. Treballarem molt, suarem molt, i farem tots els possibles per oferir-vos un espectacle ben travat i divertit.

Com sempre, moltes gràcies.

 

Mercè Vallejo

 

ImatgesFitxa artistica